Reparatie van alle type seals. Onze engineers kunnen in eigen huis het volledige seal weer in een 100% goede staat brengen. Lappen op onze banken, draaien van carriers of andere bussen. Sealvlakken nieuw uit voorraad of geproduceerd.

Wij kunnen dus ieder type mechanical seal reviseren!

Stappenplan:

1: Controle bij binnenkomst: Onze engineers zullen altijd bij een gefaald seal eerst kijken waar en waarom de seal is gefaald. Dit geeft ons informatie om het in de toekomst te kunnen voorkomen door bijvoorbeeld een verbetering voor te stellen of zelfs een controle on site van het complete seal systeem.

2: Reinigen, meten en verder inspecteren. Bij deze inspectie worden alle belangrijke maten gemeten. Een rapport zal alle bevindingen weergeven en deel van het reparatie advies zijn.

3: Overleg met de klant over de bevindingen en ons reparatie voorstel, alles netjes op papier gerapporteerd.

4: Revisie van het seal, met of reserve onderdelen of met nieuw geproduceerde onderdelen. Afhankelijk van het type seal kunnen wij dit direct in eigen huis of laten wij het door een van onze partners produceren, in geval van een gasseal bijvoorbeeld.

4: Leveren van het seal, of indien gewenst direct plaatsing in de installatie van het seal door onze field service engineers.